Leuk Kidz Blog

De Leukste Blog voor Kinderen

Een regenjas kind gezocht!

Ook hier in Nederland dienen we er rekening mee te houden dat het mooie weer ook snel kan omslaan in regen en onweer. Ikzelf zit hier niet op te wachten, al helemaal niet wanneer we volgende week naar de camping toe gaan. Met onze kinderen gaan we over precies een week heerlijk genieten van een welverdiende twee weken vakantie. We blijven dit jaar in Nederland aangezien we nu een hond hebben en wij deze niet achterlaten. Doordat ik nog geen regenjas heb gevonden voor de kinderen ben ik gaan zoeken op het internet. Tijd om naar de stad te gaan had ik niet, hoopte wel dat ik het op het internet kon vinden. Door te zoeken op regenjas kind is het mij gelukt om op de website van 4activekidz.nl te komen. Hier hebben ze prachtige regenjassen voor zowel jongens als meisjes!

logo

Online te bestellen

Het feit dat ik vanachter mijn eigen computer kan bestellen zonder de stad ervoor in te hoeven maakt mij in ieder geval tevreden. Nu dat ik had gezocht op regenjas kind hoopt ik ook de passende maten bij hun op de website te  verkrijgen. Een paar regenjassen had ik uitgekozen waarbij mijn kinderen uiteindelijk zelf een keuze mochten maken uit deze jassen. Dit hadden ze dan ook in enkele seconden gedaan waardoor ik toch echt kan zeggen dat ze nu trotse eigenaren zijn van prachtige jassen! color_kids_blauwe_vilson_kinder_regenjas_f