Leuk Kidz Blog

De Leukste Blog voor Kinderen

Het beste kinderproduct van Nederland is bopita!

Bopita is een merk dat bij veel fabrikanten bekend is op het gebied van baby en kindermeubels. Lees hieronder wat bopita u te bieden heeft.

Hoe is bopita op de markt gekomen?

bopita was begonnen met het ontwerpen van een kinderbox. Vanuit de kinderbox zijn ze doorgegroeid tot de leverancier van ledikanten tot aan tiener en studentenkamers. Daarnaast heeft het bedrijf veiligheid op zijn hoogst staan, door de kwaliteit meubelen die het bedrijf maakt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw kind. Door de hoogwaardigheid van de meubels, staan ze stevig op de grond en gaan ze lang mee.

Van wat zijn de meubels gemaakt?

De meubels van Bopita worden volgens de NEN-normen gemaakt en hebben lakken op waterbasis, veilige sluitingen en ladegeleiders. Dat is namelijk de bedoeling voor de veiligheid voor uw kind.

Babykamers

Bopita heeft veel verschillende babykamers in hun assortiment, zo hebben ze namelijk voor iedere ouder wel een kamer dat bij hun past. Ook zijn de kamers uniek van elkaar, elke kamer is verschillend en kan altijd worden aangepast.

De tienerkamers

De tienerkamers zijn ook van zeer hoge kwaliteit gemaakt, door de kwaliteit van de producten, wiebelen bijvoorbeeld de poten van een tafel of bed niet, terwijl dat bijvoorbeeld bij een andere goedkoop merk wel is.

Contact

Voor informatie is het mogelijk om het bedrijf zelf te bellen, zij zorgen ervoor dat u goed en snel geholpen wordt met uw vragen. Ook geven ze advies aan u, wat u het beste kunt kopen.