Leuk Kidz Blog

De Leukste Blog voor Kinderen

Inspiratie voor kinderkleding looks

b.nosy

Welke trends gaan we zien in de zomer en het najaar van 2021? Nieuwe collecties verschijnen binnen korte tijd. Dit artikel geeft je een dosis inspiratie om de leukste kinderkleding looks te realiseren zodat je kind hip en trendy verschijnt.

Maak gebruik van regenboogkleuren

Een trend die dit jaar veel gezien gaat worden zijn regenboogkleuren. Dit kleurrijk schouwspel maakt gebruik van elke kleur denkbaar. Denk hierbij aan het combineren van geel, groen of zelfs paars, ook Neon kleuren mogen niet ontbreken. Het zorgt voor een vrolijk geheel en een lach op het gezicht van je kind.

b.nosy

Prints combineren

Vele collecties voor kinderkleding maken gebruik van mooie prints. Bloemenprints maar ook hartjes en zonnetjes komen veel voorbij. Wat dacht je van een jungle print met mooie groene kleuren gecombineerd met een stoere jeans? Daarnaast zien we de dieren-prints ook in het jaar van 2021 veelvuldig voorbij komen. De tie dye trend voor kinderkleding is ook nog steeds volop in leven.

Daarnaast is het leuk om de prints voor kinderkleding door te zetten naar de accessoires. Denk hierbij aan prints op het rugzakje of schooltasje van je kind. Ook schoenen mogen hierbij niet ontbreken en worden voorzien van een vrolijke print.

Invloeden van de natuur

De natuur voert dit jaar de boventoon op het gebied van trends. Het idee van een held zijn in de natuur wordt daarom ook op middels kinderkleding ten tonele gebracht. Kinderen willen steeds meer buiten zijn vooral in de zomermaanden. Kleding moet hierbij lekker zitten maar ook praktisch zijn. Er wordt gebruik gemaakt van militaire prints en looks zoals cargobroeken, hoge laarzen, bomberjacks in legergroen en trenchcoats.

B.Nosy kinderkleding

B.Nosy is een populair kinderkleding merk. Het merk staat garant voor hippe kleding die niet mag ontbreken deze zomer. Het merk heeft Nederlandse roots en lanceerde haar eerste collectie in het jaar 2016. Het merk is zowel in het binnen als buitenland een groot succes. Het merk maakt gebruik van stoere printjes en maakt comfortabele kleding voor kinderen. Kleding moet immers leuk ogen maar ook lekker zitten en voldoende bewegingsvrijheid geven. Daarnaast maakt B.Nosy gebruik van opvallende kleuren met oog voor detail.