Leuk Kidz Blog

De Leukste Blog voor Kinderen

Kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel gevonden

Kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel, daar was ik naar opzoek bij de wel bekende zoekmachine van het internet. Zo kwam ik al snel terecht op de website van De Eyckenboom. Bij deze opvang is staat de ontwikkeling van je kind centraal en dat is iets wat ik zoek in een opvang. Daarom besloot ik om een afspraak te maken met deze onderneming voor een rondleiding en een gesprek. Zo zijn er kinderen hier welkom van nul tot vier jaar. Deze kinderen zitten gemengd in een groep zodat zij met elkaar en van elkaar kunnen leren.

kinderdagverblijf in Capelle aan den IJsselEen mooie kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel

De Eyckenboom is een mooie opvang waar maar per dag tien kinderen en twee pedagogische medewerkers aanwezig zijn. Zo krijgt alle kinderen de aandacht die zij verdienen. De kernwaarde van deze onderneming zijn dan ook:

  • Vertrouwde omgeving
  • Persoonlijke communicatie
  • Geborgenheid
  • Respect voor elkaar
  • Veiligheid

Na mijn rondleiding en gesprek, was ik meteen erg enthousiast en wist ik dat ik mijn kind met een gerust hart hier achter kon laten. Daarom schrijf ik deze aanrader ook op deze blog. Mijn kind is nu al een aantal weken bij deze kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel en het bevalt ons beide zeer goed.