Leuk Kidz Blog

De Leukste Blog voor Kinderen

Kinderkapstok en eiken kapstok van FrakkZ

KapstokTwee maanden geleden ben ik met mijn gezin met drie kinderen verhuisd. Van een tussenwoning naar een leuke tweekapper. Inmiddels heeft alles wel een plekje gekregen in ons nieuwe huis.
Het enige kale plekje in huis is de hal. Een lange kale muur die ik een mooi likje krijtverf heb gegeven, maar toch mist hij nog iets. Iets als decoratie aan de muur wat ook nog eens praktisch en bruikbaar was.Kapstok
Dus ging ik op zoek naar een mooie kapstok om de muur op te fleuren en tevens moest het een functionele kapstok zijn waar mijn drie kinderen hun jassen en tassen op kwijt konden.
Op Pinterest zag ik een hele gave kapstok eiken van FrakkZ. De robuuste eiken plank en de design letters erop zorgen voor een industriële, landelijke look. Precies wat ik zocht! En het leuke was dat hij personaliseerbaar te makeKapstokn was, doordat de namen van onze kinderen erop pasten.
Een eigentijdse kinderkapstok en toch passend bij onze interieurstijl.

Toen ik verder keek op de site van FrakkZ zag ik ook nog een kapstok steigerhout van FrakkZ. Een stoere steigerplank met hierop een stalen tekst. Je kon kiezen uit de tekst “Kapstok”  en “Jassen&Zo”. Ik koos voor de grote variant met Jassen&Zo erop, zodat de kinderen in het washok een speeljas en gymtassen op konden hangen.  Die heb ik dus gelijk mee besteld.

En het fijne was dat deze maatwerk kapstokken al binnen 5 werkdagen bij ons in huis hingen, ze werden bovendien gratis verzonden.
Wij zijn heel tevreden over de kinderkapstok en de levering van FrakkZ. Zeker een aanrader!Kapstok