Leuk Kidz Blog

De Leukste Blog voor Kinderen

Zwangerschapskalender volledig gepersonaliseerd op jou

7 maanden zwanger

Een zwangerschapskalender is leuk om bij te houden. Als je zwanger bent en een gepersonaliseerde hebt die is aangepast op jouw datum van uitrekenen. Zo kun je zien wat er in je buik gebeurd en hoe het komt dat je ergens last van hebt, denk hierbij aan slapeloosheid of een enorme eetlust. Dit kun je ook zien aankomen door de kalender en je erop voorbereiden. Verder is het ook gewoon heel leuk om te zien wat er gebeurt in je buik. Een uitstekende zwangerschapskalender worden gemaakt door de mensen van Mama Love. Dit is een bedrijf die zich inzet om mensen meer informatie te geven over zwangerschap.

15 weken zwanger

Mama Love

Mama Love is een bedrijf die als doel heeft om mensen meer informatie te geven over het zwanger zijn, hoe je zwanger wordt en wat je het beste kan doen na de bevalling. Hier zijn veel misverstanden over die ze uit de wereld willen helpen. Om deze reden is het ook zo dat ze op de website allerlei informatie hebben staan waar je veel van kunt leren en zelf een voorbeeld aan kunt nemen.

42 weken zwanger

De klantenservice

Als er iets niet helemaal duidelijk is over de informatie of over de kalender kan je altijd terecht bij de klantenservice. Ze kunnen je persoonlijk advies geven en je duidelijk maken wat er niet duidelijk is. Verder kunnen ze je duidelijk maken hoe de kalender werkt. Dit kun je doen via de telefoon. Je kan ze ook via social-media bereiken en je vragen stellen.